Ashwien aangehouden na achtervolging tot op politieterrein

De 30-jarige Ashwien G. is op maandag 11 april door de politie van het ressort Munder aangehouden ter zake mishandeling en bedreiging.

Ashwien heeft op woensdag 23 maart zijn oom Manodjkoemar met wie hij al geruime tijd in onmin leeft, mishandeld.  Manodjkoemar deed het politiebureau op 24 maart aan voor het doen van aangifte. Hij werd met een geneeskundige verklaring verwezen naar de arts. Uit onderzoek van de arts blijkt dat Manodjkoemar  een teenfractuur en andere verwondingen heeft opgelopen.

Ashwien werd opgespoord door de politie doch niet aangetroffen.

In de avonduren van zondag 10 april kwam Ashwien zijn oom in het verkeer tegen. Hij reed de man achterna. Toen de oom dat opmerkte, reed hij regelrecht naar het politiebureau van Munder.  Ashwien achtervolgde zijn oom tot op het politieterrein.

De politie kon  hem terstond aanhouden. Hij is voorgeleid voor de inspecteur die hem na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie  in verzekering heeft gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.