Ashok aangehouden voor bedreiging van ex-vriendin

De politie van het ressort Lelydorp heeft op maandag 28 mei de 66-jarige ondernemer Ashok B. aangehouden voor bedreiging. De man deed op de bewuste dag het adres van zijn 48-jarige ex-vriendin aan alwaar hij het verzoek deed om zaken bij te leggen en de relatie voort te zetten.

De vrouw die intussen een andere vriend heeft, weigerde zulks. Ashok gaf aan zichzelf van kant te zullen maken. Op een gegeven moment trok hij een vuistvuurwapen tevoorschijn en dreigde daarmee de vrouw te zullen vermoorden. De huidige vriend kon erger voorkomen door de man het wapen afhandig te maken. De ingeschakelde politie bracht partijen over naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Ashok is de eigenaar van het vuistvuurwapen en is bij rechte bevoegd een wapen te dragen. Het wapen is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.