ASD houdt twee verdachten aan

De Algemene Surveillance Dienst (ASD) heeft op dinsdag 3 januari twee verdachten aangehouden bij een mini road-block op de kruising van de Pluto- en de Jules Fung A Foestraat.
Bij het doorzoeken van het voertuig stuitte de politie op een illegaal vuistvuurwapen. Het tweetal, Ray K. (34) alias “Brux en Donovan S. werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt.
“Brux” en zijn kompaan Donovan werden al geruime tijd gezocht door de politie. Brux wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gewapende roofoverval op zaterdag 31 december jongstleden te Leleydorp. Hij en zijn kompanen hebben toen op de politie geschoten. Het vuistvuurwapen dat op hen werd aangetroffen, zou het wapen moeten zijn dat is weggenomen bij voornoemde roofoverval.
Beide verdachten werden vervolgens overgedragen aan de recherche van regio Midden. Het voertuig en het wapen zijn in beslag genomen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het tweetal in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.