Arsinio voor winkeldiefstal ingesloten

De 26-jarige Arsinio J. is op maandag 27 januari door de politie van het bureau Centrum aangehouden .
Deze verdachte maakte zich kort voor zijn aanhouding schuldig aan winkeldiefstal. Hij liep zogenaamd als een klant een unit van een winkel aan de Domineestraat binnen en bezichtigde enkele goederen. Op een bepaald moment nam hij een muziek box in zijn hand, bezichtigde die en op een onbewaakt moment rende hij hiermee uit de winkelzaak. Het winkelpersoneel ging hem achterna zonder het gewenste resultaat.
De eigenaar van de zaak en het personeel hielden surveillerende politieambtenaren die zich in de directe omgeving bevonden het gebeuren voor. Aan de hand van de beschrijving van de verdachte hield de politie hem kort daarna eveneens aan de Domineestraat aan. De gestolen muziek box werd op hem terug gevonden en in beslag genomen, waarna deze werd afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Arsinio werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.