Arrestatie Team(A.T.) houdt 34-jarige voortvluchtige verdachte aan

De 34-jarige voortvluchtige Rufinio S. meer bekend als “Boké ” is op zondag 2 augustus door leden van het Arrestatie Team te Papatam in het district Marowijne opgespoord en aangehouden.

De Rufinio wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal uit een auto in de Abattoirweg te Paramaribo. De auto was niet afgesloten waardoor het makkelijk was voor de dief om de diefstal te plegen op dinsdag 31 maart van dit jaar. Uit het voertuig zijn weggenomen een som geld in Surinaamse- en Amerikaanse dollars, een laptop en andere persoonlijke spullen.

Nadat het Arrestatie Team Rufinio had aangehouden werd hij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Rufinio dooe de politie in verzekering gesteld. Inmiddels heeft hij een volmondige bekentenis afgelegd met betrekking tot de diefstal in kwestie. Rufinio alias “Boké ” is een bekende van de politie en de justitie. Het onderzoek wordt voorgezet

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.