Arrestatie Team houdt vermoedelijke dieven aan

Medewerkers van het Arrestatie Team (AT) hebben op vrijdag 28 oktober Jerrel N. (31), Alino S. (27), de 28-jarige Angelo J. en de 33-jarige Giovanie P. aangehouden.

Na verkregen informatie dat de vier verdachten van plan waren een beroving te plegen bij een Shell in het district Wanica, werd AT in stelling gebracht. Het viertal dat zich in een bruin gelakte voertuig bevond, werd geruime tijd geobserveerd. Op de kruising van de Anton de Kom- en de Zwartenhovenbrugstraat  werd het voertuig klemgereden. De vermoedelijke dieven werden toen aangehouden. In het voertuig is aangetroffen en in beslag genomen twee vuistvuurwapens, scherpe patronen, enkele maskers en tie-rib.

De verdachten werden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De vermoedelijke dieven zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere overtreding van de vuurwapenwet.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.