Arrestatie Team houdt verkrachtingsverdachte aan

De 39-jarige Guy, V. is op maandag 11 februari na verkregen informatie, door het Arrestatie Team ( AT) op het terrein van het politie bureau Santodorp aangehouden en overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Guy wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verkrachting van een 13-jarig meisje onder bedreiging  met  een vuistvuurwapen in de maand januari van het afgelopen jaar.  Het 13-jarig slachtoffer vertelde aan haar vader wat haar was overkomen waarna  men aangifte deed op het politiebureau Jeugdzaken. Sedert de maand februari van het vorig jaar werd Guy opgespoord door de politie zonder het gewenst resultaat.

Guy ontkent het strafbaar feit  te hebben gepleegd. Bij zijn aanhouding is geen wapen op hem aangetroffen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Guy, hangende het onderzoek,  in verzekering gesteld. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met dit onderzoek.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.