Arrestatie Team houdt tweede verdachte in roofzaak Bat en Balstraat aan

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op vrijdag 21 december een tweede verdachte Sergio H. alias ‘Snori’ aangehouden in de zaak waarbij een winkelier aan de Bat en Balstraat is beroofd.
In deze zaak is op vrijdag 14 december de verdachte Michel B. alias ‘Bana’ aangehouden. ‘Snori’ en ‘Bana’ deden op zondag 9 december de winkel aan de Bat en Balstraat aan om zogenaamd een fles bier te kopen. Bij de kassa aangekomen, werd de winkelier onder schot gehouden en beroofd van de dagopbrengst. Het gelukte de winkelier op een onbewaakt moment zichzelf in veiligheid te brengen en de politie in te schakelen.
De verdachten hadden de locatie reeds verlaten toen de politie ter plaatse verscheen. Via camerabeelden is komen vast te staan dat ‘Bana’ en Snori’ de beroving hadden gepleegd. Tijdens het onderzoek zijn de juiste namen van deze verdachten achterhaald, waarna zij konden worden opgespoord en aangehouden.
Bij de aanhouding van ‘Snori’ zijn ook twee andere mannen, die in zijn gezelschap vertoefden, meegenomen en overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Op één van de mannen, Gorden G. is een illegale vuistvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Gorden is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten voor overtreding van de Vuurwapen wet. De andere man is na verhoor heen gezonden omdat hij geen betrokkenheid bleek te hebben bij de eerder vermelde strafbare feiten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.