Arrestant overlijdt op politiebureau Nieuwe Haven

De 49-jarige arrestant Mike Omzichtig heeft in de vroege ochtend van vrijdag 20 mei in de gang van het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven het leven gelaten.

Bedoelde arrestant leed vermoedelijk aan een chronische ziekte en ging geruime tijd achteruit. Mike was op 21 april ter zake diefstal, diefstal middels braak en poging diefstal middels braak door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De arrestant Mike werd op donderdag 5 mei overgeplaatst naar het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven, alwaar hij zich op donderdag 19 mei onwel voelde. Met de ambulance werd hij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld, is hij wederom overgebracht naar het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven, waar hij in de ochtend van 20 mei het leven heeft gelaten. Een arts stelde officieel de natuurlijke dood van Mike vast. De arrestant is niet overleden ten gevolge van enige mishandeling.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Mike door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.