Arrestant loopt steekverwonding op tijdens vechtpartij

De arrestant D.S. heeft op vrijdag 28 april 2023 tijdens een vechtpartij in het cellenhuis van het politiebureau Latour een steekverwonding opgelopen.

De wetsdienaren van voormeld bureau, grepen tijdens een tweegevecht in het cellenhuis in nadat zij merkten dat de mede arrestant D.K. het aan de stok had met de arrestant S. dit monde uit in de vechtpartij. Op een bepaald moment bracht D.K. met een geslepen tandenborstel de arrestant D.S. een steekverwonding toe op het lichaam. Het steekvoorwerp is aangetroffen en in beslag genomen. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat de arrestant D.K. de hele week al het leven van zijn mede arrestanten zuur maakte, wanneer hij zijn zin niet kreeg.

Per ontboden ambulance is de gewonde arrestant voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.