Armando aangehouden voor diefstal

De 27-jarige Armando T. is door de politie van het ressort Flora ingesloten na te zijn aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

Armando wordt ervan verdacht op 30 november 2017 een tas met inhoud uit een voertuig te hebben weggenomen. De eigenaar van het voertuig voerde een gesprek met iemand in de directe omgeving van haar voertuig. Het voertuig was niet op slot en op een onbewaakt moment is haar tas met inhoud uit het voertuig weggenomen.

Een politieambtenaar in burgerkleding, merkte op hoe een manspersoon met kort gevlochten haar hurkend naar het geparkeerd voertuig sloop en  een tas wegnam. De dief ging hierna ervandoor in een ander gereedstaande auto die naast het geparkeerd voertuig was. De politieman zette de achtervolging in, maar op een bepaald moment verdween het voertuig uit zijn zicht. Hij speelde het volgnummer van de vluchtauto door aan de politie van Flora. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) verleende assistentie bij de opsporing. Bedoeld voertuig is op vrijdag 29 december in het ressort Latour gesignaleerd en klemgereden. Armando en zijn meerijder zijn aangehouden en overgedragen aan de politie van Flora.

Armando is positief herkend door de getuige. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. De meerijder is na verhoor heengezonden. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

De politie van Flora onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.