Armand aangehouden voor mishandeling nichtje

De politie van Latour heeft op donderdag 21 januari de 33-jarige Armand E. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Armand wordt ervan verdacht zijn nichtje J.E. te hebben mishandeld.

Het meisje zat een spelletje te spelen met andere vriendinnen toen de oom haar benaderde en haar mobiele telefoon afgepakte.  J.E. die haar telefoon terugwilde, ging zij te keer tegen de oom. Armand werd boos en bracht zijn nichtje een slag toe in het gezicht. Zij hield een opgezwollen wang van de slag over.

De ingeschakelde politie hield Armand aan. Op het politiebureau aangekomen, ging hij tekeer tegen de politie en liep zelf naar het cellenhuis om ingesloten te worden. Na te zijn voorgeleid mocht hij officieel in het cellenhuis gaan.

J.E. is met een geneeskundige verklaring  van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.