Areno Radsen van Things For Sale aangehouden voor oplichting en verduistering

De politie van het ressort Geyersvlijt heeft op dinsdag 24 april de 20-jarige Areno aangehouden ter zake oplichting en verduistering.

De verdachte die op Things For Sale onder de naam Areno Radsen staat, biedt zijn diensten op die bekende Facebook pagina aan. Areno heeft van een klant SRD 200 ontvangen voor een telefoon die hij moest repareren. Hij maakte het telefoontoestel in orde en bood deze wederom ter verkoop aan op Things For Sale, waar een andere klant het toestel bij hem heeft gekocht.
Personen die goederen bij Areno Radsen op Things For Sale hebben gekocht of ter reparatie hebben aangeboden, worden opgeroepen zich te melden op het politie bureau Geyersvlijt of contact op te nemen met de politie van Geyersvlijt op de nummers 353570/451250/451677
De politie waarschuwt personen om voorzichtig te zijn met het aannemen van diensten die via Social Media worden aangeboden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.