Arbeider verongelukt

De 32-jarige betonfabrieksarbeider Guillermo, Adraai overleed op woensdagmiddag 11 december op zijn werkplaats te Welgedacht-C nadat hij terecht kwam in een betonmixer.
De politie van het bureau Santo Boma kreeg de melding van het bedrijfsongeval en ging ter plaatse voor het instellen van een onderzoek.
Uit het onderzoek is naar voren gekomen, dat de overledene een betonmixer wilde schoonmaken die nog draaiende was. Dat hij de waarschuwing van een collega arbeider in de wind sloeg, om het apparaat eerst uit te schakelen voor dat hij met zijn schoonmaak werkzaamheden begon. Op een bepaald moment boog Guillermo iets naar voren en daarbij is vermoedelijk een T-shirt, die hij om zijn hoofd gebonden had en/of een deel van zijn “rasta” haardracht verstrikt geraakt in een der draaiende delen binnen de betonmixer. Guillermo werd daardoor in de nog draaiende betonmixer getrokken.
Collega’s schoten Guillermo te hulp door het apparaat uit te schakelen en hem daaruit te halen. Guillermo was helaas al bezweken aan de opgelopen verwondingen. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.