Arbeider rijstbedrijf aangehouden

De politie van het bureau Corantijn heeft op vrijdag 5 april 2024 de arbeider K.P. aangehouden.
Tegen deze verdachte die werkzaam was bij een bekende rijstbedrijf had zijn werkgever R.M. eerder op die dag aangifte gedaan. Volgens verklaring van de aangever had de informatie hem bereikt dat één van zijn arbeiders een hoeveelheid Cargo-rijst had gedumpt aan de A.G. Madharweg, ter hoogte van de padi dumpplaats.Hij ging op onderzoek uit en confronteerde zijn arbeider K.P. hiermee. De verdachte arbeider bekende deze handeling te hebben gepleegd. Op aanwijzing van deze arbeider trof de aangever een pick-up en vier mannen aan die bezig waren de Cargo-rijst in een andere pick-up in te laden. Bij het zien van de ondernemer R.M. koos het viertal het hazenpad met achterlating van de pick-up. Nader onderzoek wees uit dat de zoon van de welbekende B. de eigenaar is van de pick-up.


De verdachte K.P. werd vervolgens in de boeien geslagen en werd de betreffende pick-up in beslag genomen.


Hangende het onderzoek is de verdachte K.P. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.