Arbeider die vis stal van werkgever aangehouden door de politie

De politie van het bureau Livorno heeft op woensdag 26 juni 2024 de verdachte S.M. (51) die woonachtig is in de omgeving van de Ramsingaarweg in het district Wanica, voor diefstal van vis aangehouden
De benadeelde O.V. (48) deed diezelfde dag het voornoemde politiebureau aan voor het doen van aangifte ter zake tegen zijn arbeider. Naar zeggen van de aangever is hij van beroep visser en dat hij dagelijks voor de verkoop de vangst opslaat in een vriezer. De visser was op dinsdag 25 juni 2024 gaan vissen en kwam terug met 39 kilo vis, die hij in de vriezer opsloot. De visser werd op 26 juni 2024 door een buurvrouw gebeld die hem doorgaf dat zijn arbeider S.M. bezig was vis uit de vriezer weg te halen. Hij deed direct de plek aan en trof de verdachte S.M. aan die hem voorhield dat hij drie manspersonen van wie hij één positief had herkend vis zag weghalen uit de vriezer en dat het drietal na de daad in een gereedstaande voertuig instapte en de plek verlieten. De benadeelde O.V. stelde een onderzoek in en zag dat het slot van de vriezer kapot was en dat een hoeveelheid vis was weggenomen. De arbeider, tevens de verdachte.die tegenstrijdige verklarigen aflegde, werd na flink door de politie aan de tand te zijn genomen, aangehouden.


S.M. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.