Anthony voor zware mishandeling ingesloten

De 46-jarige Anthony L. alias “Wouw” is op vrijdag 17 september door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat.

Anthony wordt ervan verdacht zijn tante L.D. op dinsdag 7 september en op zaterdag 11 september te hebben mishandeld.

Volgens verklaring van de aangeefster kookte zij voor haar neefje tegen een vergoeding van SRD 250 per maand. Vanwege de dure tijd gaf zij Anthony te kennen dat ze niet meer voor hem zou kunnen koken. Dit viel niet in goede aarde bij haar neefje, waardoor hij bedreigende uitlatingen deed naar haar toe. Op 7 september begaf Anthony zich naar haar werklocatie aan de Coesewijnestraat. Hij ging daarbij tekeer met haar en bracht haar enkele klappen toe in haar gezicht. De eigenaar van haar werkplek kwam ertussen om erger te voorkomen. Toen zij op 11 september van het werk kwam en op weg was naar huis viel haar neefje haar op de Coesewijnebrug aan. Hij gooide daarbij twee stenen op haar. De eerste raakte haar niet, maar de tweede kwam in haar gezicht terecht. Zij liep hierdoor zware letsels op en verloor het bewustzijn. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar de Neuro Chirurg.

Na de daad verliet Anthony die heel agressief is en met een ieder tekeer gaat in de buurt de locatie. De verdachte werd opgespoord en op 17 september op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Anthony door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.