ANRS houdt verkeerscontrole; man met vals rijbewijs valt door de mand

De afdeling Algemene Nummer Registratie Systeem ( ANRS ) heeft op donderdag 2 mei verkeerscontrole werkzaamheden uitgevoerd.

De bedoeling van deze controle hield onder andere in dat verkeersdeelnemers gecontroleerd zouden worden op verkeersovertredingen, in het bijzonder als bestuurders die een verkeersvonnis op hun naam hadden staan.

Tijdens de controle constateerde de politie dat het Surinaams rijbewijs van de 47-jarige autobestuurder Reguillio, D. afwijkingen vertoonde waardoor vermoed werd dat hij met een vals of vervalst rijbewijs deel nam aan het verkeer.

Bij verificatie op de afdeling Rijbewijzen van de politie bleek dat Reguillio niet in het bezit is van een geldig Surinaams Rijbewijs. Uit de administratie is gebleken dat Reguillio drie maal is afgewezen voor het theoretisch gedeelte van het rij-examen.

De wetsdienaren confronteerden Reguillio hiermee, waarna hij zich legitimeerde als te zijn Militair. Hij werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Vervolgens is hij overgedragen aan de Militaire Politie voor het verder onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.