ANRS houdt ingezetene op de luchthaven Zanderij staande

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft in de afgelopen periode een groot aantal verkeersvonnissen uitgevoerd bij verkeersovertreders.

Behalve het staande houden van verkeersovertreders in het verkeer en door middel van opsporing gevonniste weggebruikers zichtbaar maken, voert deze afdeling ook werkzaamheden uit op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven. Vermeld mag worden dat de meeste gevonniste personen bij de afhandeling het te betalen bedrag voldoen in plaats van het uit te zitten aantal dagen in hechtenis.

Kort geleden werd er een ingezetene die voor langere tijd in het buitenland vertoefde en voor familie bezoek terug kwam naar Suriname, staande gehouden daar hij meerdere verkeersvonnissen op zijn naam had staan.
Na een financiële ondersteuning van de familie die hem kwam ophalen, gelukte het hem om het uitzitten van een hechtenis van 120 dagen middels betaling te voorkomen.

De politie doet een dringend beroep op verkeersdeelnemers die eerder een verkeersovertreding hebben begaan en dit niet buiten proces hebben afgehandeld, om zich van maandag tot vrijdag vanaf 07.00 uur tot 12.00 uur op het kantoor van de ANRS te politiebureau Latour aan te melden voor informatie omtrent hun vonnis dan wel het afhandelen middels betaling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.