ANRS heeft goede samenwerking met Militaire Politie op de luchthaven

De Automatische Nummer Registratie Systeem (ANRS) die belast is met het executeren van verkeersvonnissen is op 15 december aangevangen met de werkzaamheden op de Johan Adolf Pengel (J.A.P) internationale luchthaven.

Deze werkzaamheden houden in dat passagiers die een verkeersvonnis op hun naam hebben staan, omdat zij een verkeersboete niet hebben betaald, voor vertrek uit het land die boete moeten betalen ter voorkoming dat zij in hechtenis worden genomen.

Alvorens met deze werkzaamheden op de J.A.Pengel internationale luchthaven werd aangevangen, is dit via de media bekend gemaakt aan de samenleving.

Een groot aantal personen, die van plan zijn op reis te gaan, hebben in de afgelopen periode contact gemaakt met de afdeling ANRS. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau Latour.
Zij die een openstaande verkeersvonnis op hun naam hadden staan mochten ter plaatse hun boete betalen om ongerief op de lucht haven te voorkomen.

Door een goede samenwerking met de Militaire Politie op de luchthaven is het mogelijk de gevonnisten snel in beeld te brengen bij de immigratie balie.

De politie doet een dringend beroep op een ieder om zich te laten informeren omtrent het voldoen van openstaande boetes, daar deze vorm van executie van verkeersvonnissen voortgezet zal worden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.