ANRS beboet personen tijdens verkeerscontrole

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hield op donderdag 25 februari aan de Gemenelandsweg ter hoogte van de Virolastraat een verkeerscontrole. Hierbij werd er nagegaan of de verkeersdeelnemers zich hielden op de naleving van de verkeersregels.
Leden van voornoemde afdeling die belast zijn met de afhandeling van door de verkeersrechter gevonniste verkeersovertreders, hebben een groot aantal verkeersdeelnemers staande gehouden.
Onder hen bevonden zich bestuurders die nog openstaande verkeersboetes hadden, waarvoor zij intussen al waren gevonnist door de verkeersrechter. Zij kozen ervoor om middels contanten de opgelegde boetes te betalen, in plaats van de tijdelijke periode in hechtenis uit te zitten.
Vijftien (15) bestuurders, van wie de voorruit van hun auto van een donkere tint laag was voorzien, waardoor de inzittenden niet herkenbaar waren, werden aan de kant geplaatst. Deze verkeersovertreders kregen een boete van SRD 500 opgelegd, waarna zij gesommeerd werden de tint laag terstond te verwijderen.

De politie doet een dringend beroep op verkeersdeelnemers om de verkeersregels en de nodige voorzichtigheid in acht te nemen ter voorkoming van ongelukken. Maak zoveel mogelijk gebruik van alternatieve routes om onnodige filevorming op de primaire wegen te voorkomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.