Andre ingesloten op verdenking van mishandeling en ontvoering

De 44-jarige Andre D. is op donderdag 10 augustus door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour.
De politie kreeg een telefonische melding dat er aan de Ephraimzegenweg een verdachte is aangehouden die een andere manspersoon heeft mishandeld.

Op de plek aangekomen, troffen de wetsdienaren Andre en het slachtoffer aan. Het slachtoffer verklaarde samen met een vriend uit een bus te zijn gestapt bij de rotonde van Latour. Zij liepen naar de Ephraimzegenweg, richting hun woning, toen een witgelakt voertuig langs zij kwam, waarin het slachtoffer met geweld is meegenomen.
Elders brachten zij het voertuig tot stilstand, trokken het slachtoffer eruit en brachten hem slagen toe. Omstanders schoten hem te hulp en hielden Andre aan.
De twee kompanen van Andre maakten zich toen uit de voeten.
Andre is overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie van Latour onderzoekt de aanleiding tot het gedrag van de verdachten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.