Amokmaker ingesloten voor vernieling

Arnold F. (68) is door de politie van Uitvlugt ingesloten voor vernieling. De wetsdienaren deden na een telefonische melding het adres in het ressort aan.

Daar aangekomen werd de amokmaker die ook nog onder invloed van alcohol verkeerde in de boeien geslagen. Volgens verklaring van de bewoners spraken zij hem aan op zijn gedrag. Een familielid liep naar hem toe om hem te kalmeren.

Arnold hield een fles bier en een fles whisky in zijn handen. Hij luisterde niet en dronk de fles bier leeg. Toen het familielid hem de whisky afhandig wilde maken, riepArnold de achterruit van zijn auto kapot te zullen slaan.

Hij zette zijn woorden in daden om en vernielde de achterruit van het voertuig. De amokmaker werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid. Arnold is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.