Alerte weggebruiker rijdt dronkaard klem

Een alerte weggebruiker heeft op woensdag 12 april de auto van de bestuurder Glenn L. (37) aan de Martin Luther Kingweg klemgereden.
Beide bestuurders reden in dezelfde richting. Op een bepaald moment viel het rijgedrag van Glenn de mede weggebruiker op. Hij vermoedde gelijk dat deze bestuurder te diep in het glaasje moest hebben gekeken. Om een aanrijding met overige weggebruikers te voorkomen, besloot hij het voertuig van bedoelde chauffeur klem te rijden. Hij schakelde direct de politie van Livorno in.
De politie trof bij aankomst Glenn met zijn 4-jarige zoon in het voertuig aan. Glenn die penitentiair ambtenaar blijkt te zijn verkeerde onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de dronkenbestuurder is ingevorderd en hij is overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voorhet afnemen van een
bloedtest. Toen hij nuchter was, is hij heengezonden. Het dossier ter zake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar de afdeling Parket.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.