Alerte echtpaar voorkomt brand

De politie van het ressort Centrum deed na de melding vanuit het Command center dat een pand aan de Kromme Elleboogstraat in brand stond de locatie aan.
Daar aangekomen bleek het te gaan om een afdeling van het ministerie van Sociale Zaken die ondergebracht is in het pand. Vanwege de enorme rookontwikkeling schakelde de politie de brandweer in, die het vuur bluste.
Een echtpaar werd ter plaatse aangetroffen, waarbij de vrouw aan de politie verklaarde dat zij en haar man voorbijreden toen zij de brand zagen.
Dat zij een enorme rookontwikkeling vanuit het pand zag komen. Zij en haar man stapten uit en poogden het vuur te blussen zonder het gewenste resultaat. Vervolgens werd de politie en de brandweer ingeschakeld.
Onderzoek wees uit dat het gordijn van een raam vermoedelijk in brand was gestoken. De schade aan het pand is beperkt gebleven. Er is vooralsnog geen verdachte in beeld gebracht.
De politie van het ressort Centrum zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.