Alcoholist bewerkt man met ijzeren pijp

Een man deed op 19 november aangifte van mishandeling en vernieling op het politiebureau van Uitvlugt tegen zijn buurman Patrick J (41). De aangever heeft vaker last ondervonden van de buurman. Zodra Patrick onder invloed van alcohol verkeert, valt hij de buurman lastig. Op die bewuste dag was hij wederom onder invloed van alcohol en viel hij de vader van de aangever aan.

De aangever schoot zijn vader te hulp. Bij die gelegenheid werd hij middels een ijzeren pijp bewerkt door Patrick. De aangever liep enkele schrammetjes aan het lichaam op. De zijspiegel van het voertuig van de aangever werd ook door de verdachte vernield.

Er ontstond een vechtpartij tussen de twee heren, waarbij zij op een bepaald moment kwamen te vallen en op de grond rolden. Door omstanders werden zij uit elkaar gehaald. De politie die werd ingeschakeld ging ter plaatse, hield Patrick aan en bracht hem over naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.