Akash ingesloten voor mishandeling echtgenote

De politie van Livorno kreeg op zondag 8 november via de Centrale Meldkamer melding van een geval van mishandeling van een vrouw door haar man. Ter plaatse trof de politie  mevrouw M. aan. Zij verklaarde aan de politie dat zij vaker  mishandeld en bedreigd is geworden door haar partner Akash, omdat hij een buitenechtelijke relatie  heeft. 

Op die bewuste dag was het echtpaar samen met hun twee kinderen naar een feestje. Op de terugweg naar huis nam mevrouw M. plaats achter het stuur.  In plaats van naar de richting van hun woning te rijden, deed zij het adres aan waar haar man vaak op bezoek gaat. De man die in slaap was gevallen in de auto, sprong op en werd boos toen hij merkte dat zijn echtgenote het adres van de andere vrouw had aangedaan.  Mevrouw M stapte uit de auto met hun twee maanden oude baby op de arm. 

Akash stapte ook uit en begon zijn partner slagen toe te brengen zonder rekening te houden met de  baby. De vrouw kwam met haar baby op de grond te vallen. Buren kwamen op het geschreeuw af en schoten haar te hulp. De politie werd toen ingeschakeld door omstanders. Akash werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.