Airco installateur ingesloten voor verduistering

De 25-jarige Kirankumar B. is op zaterdag 8 april door de politie van Uitvlugt achter slot en grendel geplaatst.

Deze verdachte heeft eerder in het jaar in een woning op een adres in het ressort enkele airco’s geïnstalleerd. Tijdens de installatie zag hij vijf airco’s in een ruimte die niet gebruikt worden.

Met toestemming van de eigenaar nam hij de airco’s mee om te verkopen. Hij mocht zelfs de prijs bepalen, maar moest na de verkoop een bepaald bedrag afdragen aan de eigenaar. Toen de eigenaar volgens afspraak niets van hem hoorde, belde hij Kirankumar op.

Na diverse gesprekken kon hij zijn geld toch nog niet ontvangen. De eigenaar die zich bedrogen voelt, deed aangifte bij de politie.

Kirankumar werd op zijn woonadres opgespoord maar niet aangetroffen. Na te zijn ontboden, meldde hij zich op zaterdag 8 april aan. Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard geen geld te hebben ontvangen voor de airco’s, omdat de andere koper in Frans-Guyana vertoeft. De koper van de vier airco’s is opgespoord en bij confrontatie verklaarde hij Kirankumar reeds te hebben betaald.

Kirankumar is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.