Agressieve stiefvader achter slot en grendel

Clyde B. (49) is op zondag 9 april door de politie van Lelydorp achter slot en grendel geplaatst.
De wetsdienaren zijn door medewerkers van de RGD-poli ingeschakeld, omdat een jongeman met verwondingen was binnengebracht. Bij aankomst werd het 14-jarige slachtoffer aangetroffen. Volgens zijn verklaring is hij verwond door zijn stiefvader Clyde. Hij liep naar de keuken om eten op te scheppen. Clyde hield hem voor zijn handen eerst te gaan wassen en gaf aan dit reeds te hebben gedaan. De vader vond de toon van zijn antwoord ruw en liep hem tegemoet.
De man bracht de 14-jarige enkele kopstoten toe en pakte een scheerblad waarmee hij de jongen verwondde aan zijn arm. Op een bepaald moment rende het slachtoffer naar zijn oma voor hulp. Deze negeerde hem. Hij liep weg en kwam te vallen. Door de overige bewoners is hij afgevoerd naar de RGD-poli.
Na medische behandeling is hij heengezonden. De stiefvader is opgespoord en aangehouden. Volgens verklaring van de overige buurtbewoners is Clyde een rebel en wordt de stiefzoon regelmatig door hem mishandeld. Niemand durft hem aan te spreken over zijn gedrag.
Clyde is vier jaren geleden reeds ingesloten mishandeling van een ander familielid.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Clyde in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.