Agressieve partner ingesloten

De 54- jarige Franklin F. is op dinsdag 15 november aangehouden door de politie van Munder. Via de Centrale Meldkamer werd een geval van een man die tekeer ging op een adres in het ressort doorgespeeld. De ruzie dreigde uit de hand te lopen.

De wetsdienaren van Munder snelden naar het adres voor onderzoek. Franklin werd op het erf, aangetroffen. Onderzoek wees uit dat het een probleem in de relationele sfeer betrof. De man is uit Nederland op vakantie in Suriname. Hij verbleef kort bij zijn vriendin die op het adres woont en gaf daarna aan terug te gaan. Franklin liet zijn kleren achter en vroeg zijn partner deze voor hem te verzenden naar Nederland.

Na enkele dagen belde hij naar de vrouw die haar telefoon niet gelijk beantwoordde. Dit was reden genoeg voor Franklin om het adres aan te doen en tekeer te gaan. De vrouw die verklaarde bang te zijn voor de man deed de woning op slot en vroeg de man zijn kleren via het balkon te ontvangen.

De man gaf aan de woning in brand te zullen steken. Hij probeerde de woning middels een ladder binnen te gaan. Door de druk van de ladder, braken  twee schutters van de woning.

Franklin is door de wetsdienaren aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Franklin ingesloten.

De verdachte geeft toe tekeer te zijn gegaan tegen zijn partner, hij ontkend echter uitlatingen van bedreiging van brandstichting te hebben gedaan. Franklin is op donderdag 17 november voorgeleid bij een officier van justitie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.