Agressieve man opgesloten

Een benadeelde deed op donderdag 23 mei aangifte van vernieling tegen de 31-jarige Orpheo P. bij de politie van het ressort Nieuw Nickerie. Volgens verklaring van de aangever gooide de verdachte met stenen op ene Moentadj, waarbij één van de stenen tegen een autoruit van de aangever aan kwam met het gevolg dat de ruit een barst kreeg.

Moentadj deed ook aangifte tegen Orpheo ter zake poging tot zware mishandeling, mishandeling en bedreiging. Moentadj gaf aan dat hij en de verdachte eerder een woordenwisseling hadden gekregen. Orpheo verkeerde op 23 mei onder invloed van alcohol en kwam Moentadj tegen op straat. Orpheo raapte stenen, die in zijn buurt lagen, op en begon Moentadj daarmee te bekogelen. Moentadj werd niet geraakt maar een van de stenen raakte wel een autoruit.

Orpheo werd opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.