Agressieve man neergeschoten door politieambtenaar

Een man is vanmorgen neergeschoten door een politieambtenaar aan de Zwartenhovenbrugstraat. De man besprenkelde het politie tehuis met gasoline die hij in een fles bij zich had. Hij was ook gewapend met een houwer. In het politie tehuis aan de Zwartenhovenbrugstraat is ook de “Biker Unit”ondergebracht. Terwijl de man bezig was kwam een politieman van de “Biker Unit” naar buiten en zag wat hij deed. De man gooide gasoline op de politieambtenaar en viel hem vervolgens aan met de houwer. De politieman rende een handelszaak binnen om zichzelf in veiligheid te brengen. De gewapende man rende ook de handelszaak binnen teneinde de ambtenaar met de houwer te lijf te gaan. De ”biker” schoot toen met zijn dienst vuistvuurwapen op de man waarbij die zwaar gewond raakte. Op weg naar het ziekenhuis is de man in de ambulance overleden.
De politie weet nog niet wie deze man is en waarom hij de strafbare handelingen gepleegd heeft. De man had een doek over zijn hoofd en gezicht gewikkeld waarbij alleen zijn ogen te zien waren. Nadere informatie volgt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.