Agressieve echtgenote aangehouden voor zware mishandeling en vernieling

De politie van het bureau Lelydorp heeft op zaterdag 10 augustus de 53-jarige Rinia A. aangehouden voor zware mishandeling en vernieling.
De echtgenoot van Rinia deed op donderdag 1 augustus aangifte tegen haar. Volgens verklaring van de aangever is hij reeds 30 jaren getrouwd met Rinia. Vanwege huiselijke problemen besloot hij de echtelijke woning te verlaten.
Verder gaf hij aan dat zijn vrouw hyper jaloers is. Van haar mocht hij zelf niet met zijn familie bemoeien. Omdat hij het gedrag van zijn vrouw zat was, besloot de man de relatie te beëindigen en vroeg echtscheiding aan. Rinia vond dat niet goed en begaf zich op 1 augustus naar de werklocatie van haar echtgenoot.
Zij geraakten in een woordenwisseling waarbij Rinia zo razend werd dat zij haar echtgenoot met stoelen en een eind hout te lijf ging. Door die mishandeling liep haar echtgenoot een arm fractuur op. Daarnaast heeft zij ook zijn auto vernielt.
Rinia werd opgespoord en op 10 augustus aangehouden. Volgens verklaring van Rinia heeft haar man een buitenechtelijke relatie met een vrouw bij wie hij een kind heeft verwekt. Voorts dat sinds hij de echtelijke woning verlaten heeft hij haar geen geld meer geeft om te voorzien in haar levensonderhoud. Vandaar dat zij naar zijn werkplek ging om hem geld te vragen. Zij ontstak in grote woede omdat haar man zijn zaktelefoon pakte waarmee hij opnames van haar begon te maken.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Rinia hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.