Agressieve Dennis ingesloten voor mishandeling

De 34-jarige Dennis B. is op zondag 27 mei door de politie van het ressort Meerzorg aangehouden voor mishandeling en bedreiging. De verdachte kreeg op de bewuste dag een woordenwisseling met zijn vriendin S. met wie hij een relatie van negen jaar heeft. De ruzie van het paar begon om een geldsbedrag dat de man zijn partner eerder op de dag had gegeven. De vrouw gaf te kennen levensmiddelen te hebben gekocht met het geld. Zij gaf aan een restant van SRD 70 te hebben.

Dennis die bij de politie bekend staat als een driftkop, bracht de vrouw enkele slagen toe aan het lichaam. Volgens verdere verklaring van de vrouw is zij ook met een scherp voorwerp bedreigd door haar partner. Dennis pakte het scherpvoorwerp en probeerde zijn partner daarmee aan te vallen. De vrouw zag kans weg te komen en kon zich bij de buren schuilhouden. De ingeschakelde politie nam de vrouw mee naar het politiebureau.

Dennis is opgespoord en aangehouden, nadat de vrouw aangifte heeft gedaan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de agressieve man ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.