Agressieve buurman ingesloten

De 37-jarige Humphrey P. is op zaterdag 16 februari door de politie van het ressort Flora aangehouden.
Humphrey wordt ervan verdacht dat hij op zaterdag 16 februari zijn buren met de dood heeft bedreigt en ook dat hij een auto heeft vernielt.
Humphrey en zijn buren hebben al jaren ruzie. Hij is de mening toegedaan dat de buren de grenspaal, die tussen hun percelen geplaatst was, hebben weg gehaald en zichzelf daardoor bevoordeeld hebben door meer grond als hun eigendom te krijgen.
Ondanks de buren hem negeerden bleef Humphrey hen bedreigen. Op 16 februari was dat weer het geval, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen hem en de buren. Op een bepaald moment sprong Humphrey over de schutting op het erf van de buren en bedreigde hen weer met de dood.
De buurman, die het gedrag van Humphrey beu was, greep naar een steen en gooide die in zijn richting . Humphrey rende weg om kort daarna terug te keren met stenen in zijn handen. Deze stenen gooide hij in de richting van de buurman, die dekking zocht achter een auto die op zijn erf stond geparkeerd. De buurman werd niet door de stenen geraakt maar de auto wel waardoor die beschadigt raakte.
De ingeschakelde politie hield Humphrey aan en na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.