Agressieve broer aangehouden voor mishandeling van zijn jongere zus

De 52-jarige Radjinderkoemar A. is op donderdag 15 maart door de politie van het ressort Flora opgesloten.
Radjinderkoemar wordt verdacht van mishandeling van zijn jongere zus met wie hij op hetzelfde adres woonachtig is. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft hij de gewoonte om zonder enige reden te keer te gaan in huis. Dat hij op15 maart weer te keer ging in huis.

Dat terwijl Radjinderkoemar zo te keer ging zij uit het huis liep om het erf te harken. Dat terwijl zij aan het harken was zij plotseling slagen te incasseren kreeg van Radjinderkoemar. Hij bracht haar slagen toe met een eind hout. Door deze mishandeling raakte het slachtoffer zwaar gewond.

Radjinderkoemar vluchtte weg na zijn laffe daad. Hij werd enige tijd daarna in het ressort Uitvlugt aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Flora. Radjinderkoemar is een drugsverslaafde en leeft in onmin met zijn jongere zus. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie van het bureau Flora in verzekering voor de mishandeling van zijn jongere zus.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.