Agent loopt fractuur op tijdens schotenwisseling met criminelen

Een agent van politie is tijdens een schotenwisseling met gewapende criminelen, bij het zoeken naar dekking, zodanig gevallen dat hij een fractuur heeft opgelopen . In de vroege ochtend van zondag 27 juli kreeg de politie van latour een melding binnen van een inbraak bij een bakkerij anex woning langs de Indira Ghandiweg. Politieambtenaren van bureau Latour reden naar het opgegeven adres om een onderzoek in te stellen. Op het adres kwamen de ambtenaren te staan tegenover drie gewapende criminelen. De criminelen openden het vuur op de politie. De politieambtenaren beantwoorden het vuur terwijl  zij dekking zochten. Bij die gelegenheid is een politie agent  zodanig gevallen dat hij een armfractuur heeft opgelopen. De criminelen wisten te ontkomen.

De criminelen hebben de bakker in zijn bakkerij overvallen.  Zij hebben een bedrag in Surinaamse Dollar buit gemaakt. De politie werkt aan het zichtbaar maken en aanhouden van deze misdadigers.

Heeft u een tip over deze criminelen die u wilt doorgeven? Bel dan met de tiplijn op het nummer 179 en geef uw tip door. Bellen op dat nummer is kosteloos en u hoeft niet aan te geven wie u bent. De politie heeft uw tip nodig niet uw naam.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.