Afspraak via Facebook leidt tot verkrachting

De 36-jarige Ajai S. is op maandag 26 februari aangehouden door de politie van het ressort Meerzorg. Een 25-jarige vrouwspersoon deed aangifte van verkrachting tegen drie manspersonen, waaronder Ajai.

De vrouw verklaarde tegenover de politie een afspraak, via Facebook,  te hebben gemaakt met haar social media vriend Ajai. De afspraak hield in dat zij  schoonmaakwerkzaamheden bij hem thuis zou verrichten tegen betaling.

Op de afgesproken dag is de vrouw opgehaald door Ajai en naar zijn huis gebracht. Terwijl zij bezig was de slaapkamer van Ajai schoon te maken, duwde deze man haar op het bed. Vervolgens heeft hij tegen haar wil seks met haar bedreven. Hierna kwamen er nog twee vrienden van Ajai, de 45-jarige Anroedkoemar K. en Ronny M. (36),  die de vrouw ook beurtelings hebben verkracht.

Het slachtoffer verklaarde verder geen afspraken met Ajai te hebben gemaakt over andere zaken dan het schoonmaken van de woning.

De verdachte is op 26 februari opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ajai inverzekering gesteld.

Anroedkoemar en Ronny zijn op dinsdag 27 februari aangehouden en ingesloten.

De politie van Meerzorg onderzoekt deze zaak verder.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.