Afperser Clarence. S. opgesloten

De 19-jarige Clarence. S. is in de middag van dinsdag 7 mei door de politie van het ressort Santo Dorp aangehouden. Clarence wordt ervan verdacht een mobiele telefoontoestel van een 14-jarige scholier te hebben weggenomen. En wel kort nadat hij vroeg om die te bezichtigen.

Volgens verklaring van de scholier zat hij in een PSB lijnbus op weg naar huis. Naast hem zat een man met een fors postuur die hem vroeg als hij beltegoed had. Die man was Clarence, S. Nadat de scholier hem gezegd had niet over beltegoed te beschikken vroeg Clarence hem om zijn telefoon te bezichtigen.

Nadat de scholier de zaktelefoon aan Clarence overhandigd had zij die hem gelijk dat hij de zaktelefoon zou houden. Vervolgens haalde Clarence een mes tevoorschijn uit zijn schoudertas en drukte die tegen de buik van de scholier. Uit vrees zei de scholier niets en stapte kort daarna uit de bus. De scholier ging gelijk naar het politiebureau Santo Dorp voor het doen van aangifte. Na de aangifte nam de politie de scholier mee in de auto om het gebied af te kammen.

De scholier zag Clarence voor een winkel staan. Clarence werd vervolgens door de politie staande gehouden en gefouilleerd. Op hem is de zaktelefoon van de scholier aangetroffen en een mes. Clarence werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is deze brutale afperser achter slot en grendel gezet door de politie van Santo Dorp. De mobiele telefoon is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar in deze de scholier.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.