Achtjarige jongen verdronken in waterput

De 8-jarige K.S. is op zondag 2 juni 2024 in een waterput op zijn woonadres te Zorgvliet in het district Commewijne verdronken.
De politie van het bureau Mariënburg kreeg op die dag omstreeks 16:30 uur telefonisch de melding dat een 8 jarige jongen op eerder aangegeven adres in een waterput was verdronken. Bij aankomst van de politie werd de 28-jarige moeder J.A. bij de waterput aangetroffen, die ongeveer 10 meter verwijderd van de woning ligt. Naar zeggen van de vrouw was haar zoon met een kleine emmer langs de rand van de put om water te putten. Zij waarschuwde hem dat niet te doen, maar hij gaf geen gehoor daaraan. De jongen maakte vervolgens een beweging om water te putten en viel daarbij in de put en verdween in de diepte. De moeder J.A. sprong direct in de waterput om haar zoon K.S te redden, zonder het gewenste resultaat. Het gelukte een manspersoon, ene S.W. het lichaam van de 8-jarige jongen uit de put op te vissen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van K.S. door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.