Achter buurman blijkt het brein te zijn achter een woning inbraak

De 31-jarige Awinash B. en de 25-jarige Shaquille B. meer bekend als “Dogla” zijn in de vroege ochtend van maandag 24 februari, door de politie van Lelydorp op hun afzonderlijke woonadressen opgespoord en aangehouden en wel kort na een inbraak bij de achterburen van Awinash.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Awinash zijn vriend Shaquille heeft aangezet om in te breken bij zijn buren met het doel om een zware gouden halsketting van zijn buurvrouw te stelen. Shaquille ging in op dat voorstel en is vermoedelijk met een andere crimineel de woning van de buren binnen gedrongen. Dit nadat zij een raam geforceerd hadden. In de woning werd de heer des huizes aangevallen waarna zijn vrouw, die in een andere ruimte was, om hulp begon te roepen.

De criminelen vluchtten toen de woning uit. De politie werd ingeschakeld en een plaatselijk onderzoek leidde de politie naar de woning van de achter buurman Awinash, B. Awinash werd flink aan de tand gevoeld en daarbij biechtte hij op dat hij Shaquille had aangezet om in te breken bij zijn buren. Op aanwijzing van Awinash werd Shaquille dezelfde dag op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Hangende het onderzoek zijn Awinash en Shaquille opgesloten.Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van een mogelijke derde verdachte.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.