Acht inbraak verdachten aangehouden en in verzekering gesteld

Rechercheurs van de afdeling Recherche Paramaribo, bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo( RBTP) en twee vrouwelijke agenten van het politie bureau Geyersvlijt hebben op zaterdag 20 juni de verdachten: Fabian W., Diego S., Clayton L. Sergio O., Angelo M., Delano V., Stafford V., en Clarence W. aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal meermalen gepleegd. Deze bende heeft vermoedelijk inbraken gepleegd bij tenminste vier handelszaken in Paramaribo.

De bendeleden: Angelo M., Delano V., Stafford V., en Clarence W. reden in een auto en zijn na een achtervolging klem gereden door twee vrouwelijke agenten van het politie bureau Geyersvlijt. Zij kregen vervolgens assistentie van andere surveillerende politie eenheden ten einde de verdachten over te brengen naar het bureau.
Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle acht mannen, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.