Aantal inbrekers achter slot en grendel geplaatst

 

De afdeling Kapitale Delicten in samenwerking met de afdeling Forensische Opsporing en politie opsporingseenheden hebben de afgelopen twee weken ervoor gezorgd dat zes van inbraak verdachte mannen zijn zichtbaar gemaakt, opgespoord , aangehouden en in verzekering gesteld.

De 35-jarige Armand L. is op 16 oktober aangehouden en opgesloten voor  diefstal doormiddel van verbreking. Op de hoek van de Mozart en de Anamoestraat heeft hij,samen met twee andere personen, de ruit van een auto ingeslagen en daaruit een tas met een bedrag in Amerikaanse Dollar weggenomen.  Zijn comparanten worden opgespoord.

De 30-jarige Rodney M. en de 33-jarige Niguel N. zijn op 16 oktober  aangehouden en opgesloten inverband met een inbraak gepleegd aan de Commissaris Weytingweg.

De 25-jarige Alvertino B. is op 16 oktober  aangehouden en opgesloten voor een inbraak gepleegd aan de Henry Fernandesweg.

De 25-jarige Leandro P. alias “Dogla” is op 19 oktober aangehouden en in verzekering gesteld voor een inbraak gepleegd aan de Wanicaweg.

De 26-jarige Marco A. is op 19 oktober aangehouden en opgesloten voor een inbraak gepleegd aan de Commissaris Roblesweg.

Het vermoeden bestaat dat deze personen meerdere inbraken gepleegd hebben.

 

“Geef informatie over misdrijven en/of misdadigers door aan de politie op de gratis telefoonnummers 115 of 179. Help mee de misdaad de kop in te drukken”

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.