Aanstelling commissie veiligheid landelijke verkiezingen 2025

Vandaag is door de korpschef van het Korps Politie Suriname de commissie Veiligheid landelijke verkiezingen 2025 geïnstalleerd. Deze commissie is belast met de veiligheidsvoorbereidingen naar, tijdens en na de landelijke verkiezingen toe. Het wordt voorgezeten door de commissaris van politie Orlando JACOTT bijgestaan door overige commissie- en sub commissieleden.

De gehele commissie werd door de korpschef alle steun toegezegd en op het hart gedrukt ervoor zorg te dragen dat de veiligheid op alle stembureau en locaties gegarandeerd blijft. Evenzo wordt extra aandacht besteed aan het geheel proces dat moet leiden naar eerlijke verkiezingen.

Het contactadress is de politie academie aan de Commewijnestraat nummer 15 te Zorg en Hoop, te bereiken op het emailadress: kpsveiligverkz2025@gmail.com

Aan de commissie werd veel succes toegewenst door de korpschef, afgaand op de zware taak die rust op de schouders van alle commissieleden en alle in te zetten politie ambtenaren.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.