Aanrijding tussen twee bromfietsers; één liet ter plaatse het leven

De politie van het bureau Zanderij kreeg in de vroege ochtend van zondag 2 februari de melding van een aanrijding met dodelijk afloop. De botsing vond plaats op de weg die leidt naar het inheems dorp Bigi Poika tussen twee bromfietsers. Daarbij is de 24-jarige Anil Bronne zwaargewond geraakt en liet kort daarna op de plaatselijke RGD poli het leven.
Volgens verklaring de 16-jarige bromfietsbestuurder E.A. reed hij vanuit de richting van het dorp en ging naar die van de hoofdweg namelijk de weg naar West Suriname. De andere bromfietser kwam vanuit tegengestelde richting aangereden. Toen de bromfietsers elkaar hadden genaderd, kwamen zij door tot nog toe onbekende reden met elkaar in botsing. Door de aanrijding verloor het slachtoffer Anil Bronne zijn onderbeen en werd door de dorpsbewoners gebracht naar de polikliniek ter plaatse, alwaar hij kwam te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast en is het lijk na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen. De barometer is met het overlijden van dit verkeerslachtoffer landelijk gestegen naar vijf.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.