Aanrijding tussen auto en bromfietser te Ingikondre; bromfietser in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis

De bromfietser N.A. is na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto, te Ingikondre ter hoogte van km 126, in het district Coronie op zaterdag 15 juli 2023 in kritieke toestand opgenomen in het Academisch Ziekehuis te Paramaribo.

De politie van het bureau Coronie deed na de melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek. De wetsdienaren constateerden bij aankomst dat beide bestuurders in tegengestelde richtingen over voornoemde weg reden. Op een bepaald moment moet de bromfietser door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de autobestuurder zijn gekomen met als gevolg de aanrijding.
N.A. die niet aanspreekbaar was, werd met de ambulance van Coronie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Het verkeersslachtoffer werd vervolgens vanwege de aard van de opgelopen letsels overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academsich Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij in de ziekeninrichting is opgenomen.

Zowel de voertuigen als het rijbewijs van de autibestuurder is hangende het onderzoek door de politie van Coronie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.