Aanrijding op de weg Afobakkaweg met 1 dode en gewonden

De 22-jarige autobestuurder Simeon, Chubert is vanmorgen, zondag 24 februari, overleden op de Afobakkaweg nadat zijn personenauto nagenoeg frontaal in botsing kwam met een vrachtwagen.

Twee mannen reden mee in de auto van Chubert namelijk: Winod, N. en Laurence van der L. Winod en Laurence zijn met de ambulance vervoert naar het ziekenhuis om medisch behandelt te worden. Winod schijnt zwaar gewond te zijn geraakt. Hij was niet aanspreekbaar; terwijl Laurence klaagde over lichaamspijnen.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Chubert in zijn auto over de Afobakkaweg reed, komende vanuit de richting Klaaskreek en gaande in e richting van Suralco. Dat de vrachtwagen vanuit de tegenovergestelde richting over de Afobakkaweg reed.

Dat Chubert op de rijhelft van de vrachtwagen terecht moet zijn gekomen met als gevolg een nagenoeg frontale botsing. Chubert was nagenoeg op slag dood. Zijn ontzielde lichaam is door de Brandweerlieden van post Brownsweg uit de auto gehaald. De mede inzittende Laurence van der L. heeft in een korte verklaring aangegeven, dat kort voor de botsing hij had opgemerkt dat Chubert vermoedelijk in een sluimering was geraakt. Dat nagenoeg op het zelfde moment dat hij Chubert wilde wakker schudden de botsing plaats vond.

De vrachtwagenbestuurder R.P. verklaarde aan de politie dat hij plotseling de personenauto op zijn rijhelft zag komen. Dat hij krachtig afremde maar desondanks de botsing niet kon voorkomen. Hij klaagde over pijn op de borst omdat hij met zijn bovenlichaam tegen het stuur van de vrachtwagen moest zijn aangekomen. R.P. is per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor medische hulp. Hij is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Simeon, Chubert was ook in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zijn ontzielde lichaam is hangende het onderzoek, door de politie van Brokopondo, in beslag genomen. Simeon, Chubert is de 14de verkeersdode van dit lopend jaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.