Aanrijding met zware ongelukken

De politie van Flora kreeg in de late avond  van dinsdag 17 mei via de Centrale Meldkamer de melding van een zware aanrijding tussen twee voertuigen aan de  Mr. J. Lachmonstraat.

Bij aankomst ter plaatse werden twee zwaar beschadigde voertuigen aangetroffen. De bestuurder van één van de voertuigen Rubin J. lag op de middenberm, terwijl een bijrijder van het andere voertuig op de linker berm lag. 

Rubin J. en de bijrijder van het andere voertuig werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Rubin is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting en is niet aanspreekbaar. De bijrijder is na medische behandeling heengezonden.

De bestuurder van het andere voertuig werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij blies 285 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. De toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Volgens zijn verklaring reed hij met twee bijrijders over de Mr. J. Lachmonstraat en ging naar de richting van de J.A. Pengelstraat.

Bij de doorbraak ter hoogte van Bingo Pizza sloeg Rubin die vanuit de tegengestelde richting kwam de Passiebloemstraat in. Hierbij verleende hij geen voorrang aan het verkeer op het andere weggedeelte van de Mr. J. Lachmonstraat, met als gevolg de aanrijding,

Volgens getuigen verklaringen is Rubin door de slag via de achteruit van het voertuig eruit geslingerd en op de tussenberm terecht gekomen.

De andere autobestuurder die een snijwond aan zijn rechter oog heeft opgelopen is  met een visum per eigengelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp gegaan. Na medische behandeling is hij heengezonden.

Het onderzoek wordt door de politie van Flora voortgezet. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.