Aanrijding met zware lichamelijke letsels

Bij een aanrijding in de morgen van dinsdag 6 februari 2024 aan de Mt. J.A. Lachmonstraat, ter hoogte van het VHP centrum tussen een auto en een bromfiets heeft de 17-jarige bromfietser B.S. zware lichamelijke letsels opgelopen.

De politie van het bureau Flora deed na de melding van de aanrijding op eerder aangegeven locatie de plek aan voor onderzoek en trof bij aankomst de ambulance ter plaatse met het 17-jarige slachtoffer B.S. erin. Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat zowel de automobiliste B.P. als de bromfietser vanuit de richting van de Floralaan kwamen en in de richting van de rotonde zich over de weg verplaatsten. Ter hoogte van het VHP centrum gaf de autobestuurster richting naar rechts om vervolgens via de noordelijke rijstrook van de Mr. J.A. Lachmonstraat af te slaan naar de Albertlaan. Op een bepaald moment kwam de bromfietser die vermoedelijke met een hoge snelheid reed tegen de achterzijde van de auto aan, met als gevolg de aanrijding. De chauffeuse die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs was niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel en kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen. De politie van Flora zet het onderzoek van deze aanrijding voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.