Aanrijding met dodelijke afloop Jaggernath Lachmonstraat

IMG-20151116-WA0000 IMG-20151116-WA0004 IMG-20151116-WA0006

De 26-jarige Nigel Roeplal is op maandag 16 november komen te overlijden in het verkeer. Nigel zat in een voertuig waaraan de veroorzaker Cleon P. geen voorrang heeft verleend.

De Centrale Meldkamer van de politie kreeg melding dat een aanrijding zich had voorgedaan  aan de  Mr. J. Lachmonstraat. Ter plaatse trof de politie  drie slachtoffers die per ambulance moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis en het levenloze lichaam van Nigel aan. De vier slachtoffers  waren allen gezeten in hetzelfde voertuig.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de autobestuurder Cleon reed over de  Coesewijnestraat  naar de richting J. Lachmonstraat. Op de kruising gevormd door de Coesewijne- en de Lachmonstraat heeft de autobestuurder geen voorrang verleend aan de auto die over de Lachmonstraat reed met als gevolg de aanrijding. De autobestuurder  en de andere inzittenden raakten bekneld en moesten met assistentie van de brandweer uit het voertuig worden gehaald.

Het lijk van de overledene is in beslag genomen voor obductie na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.   

Cleon  verliet de plek en verscheen na ander half uur weer op de plek des onheil.

 De barometer is met dit slachtoffer gestegen naar 48.

Cleon is na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor het feit dat hij de slachtoffers in hulpeloze toestand had achtergelaten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.